Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO)

Met DP Reizen gaat u GEGARANDEERD op reis. Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds GGTO, de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators, onder lidmaatschapsnummer 1243. Hiermee voldoet onze reisorganisatie aan de wettelijke verplichting om een garantie aan haar klanten te bieden, zoals bedoeld in artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek.

Garantiefonds GGTO, de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators

Het Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer zorg voor kan dragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van €15,- per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

De genoemde €15,- dekt een reissom van maximaal €12.500,-. Gaat u met een groep op reis en bedraagt de totale reissom €28.000,-? Dan bedraagt de bijdrage voor de garantieregeling €45,-, zodat de gehele reissom wordt gedekt.

Meer info over deze garantieregeling kunt u vinden op: www.stichting-ggto.nl.