Reis- en Annuleringsverzekering

Indien u een reis boekt, is het verstandig om ook een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen overkomen dat de reis niet door kan gaan of plotseling moet worden afgebroken ten gevolge van een calamiteit. Daarnaast kan niemand uitsluiten dat er tijdens uw reis een ongeval plaats vindt of dat er bijvoorbeeld iets van u wordt gestolen. Met een goede reis- en annuleringsverzekering beperkt u in een dergelijk geval uw financiële schade aanzienlijk.

Uw reis- en annuleringsverzekering kunt u via DP Reizen afsluiten. DP Reizen kan dit voor u verzorgen, u kunt hieronder ook zelf de verzekering afsluiten*. De verzekering wordt afgesloten bij Allianz Global Assistance. Met een dergelijke verzekering kunt u bij een noodsituatie direct hulp inschakelen, waar u ook bent (24/7).

Ons advies: sluit altijd een reis- en annuleringsverzekering af indien u op reis gaat, een ongeluk zit in een klein hoekje!

Hieronder vindt u de mogelijkheden voor een reis- en annuleringsverzekering met de bijbehorende voorwaarden. Indien u op ‘Verzekering direct afsluiten’ klikt, dan ziet u alle mogelijkheden met de bijbehorende prijzen voor de desbetreffende verzekering.

Indien u vragen heeft over de verzekeringen dan kunt u die uiteraard gewoon aan ons stellen. Wij helpen u graag verder!

 


 

Wij regelen ook Reis- en Annuleringsverzekeringen voor onze Belgische klanten!* Komt u uit België? In dit geval is het alleen mogelijk om een doorlopende verzekering af te sluiten via onze backoffice (dus niet via deze website)!